Når vi healer spontant

Written by admin on . Posted in Healing

Vi healer alle sammen, som regel uden at vide det.

 Healing kan være bevidst. Men den kan også foregå ganske ubevidst, hvor healeren slet ikke er klar over, at han er healer, men bare gør det. Når et barn falder og slår sig, ser vi jo, at dét, forældrene gør, når de kommer styrtende til for at holde om barnet, stryge det over ryggen eller holde sin hånd over såret, er healing i sin simpleste, enkleste og mest virkningsfulde form. For det virker jo! Barnet standser sin gråd. Smerterne forsvinder hurtigere, end de ellers ville have gjort. Alt er godt. Fordi alle forældre er healere uden at vide det. Vi kalder det noget andet. Trøst, for eksempel. Men healing er også trøst.

Vi kan alle sammen heale. Selv børn gør det af og til, helt automatisk. Hvis deres kammerat falder og slår sig, springer de til og stryger ham over ryggen eller håret, nøjagtig som forældre gør det overfor deres barn. Det er medfødt. Vi tænker slet ikke over det, men ved intuitivt, at vi ikke bare skal stå og glo, men berøre. Vi har alle sammen gjort det, fordi det ligger i os, at sker der noget slemt, styrter vi til og giver vores omsorg til den tilskadekomne. Holder om. Healer.

Læg hånden på din vens skulder eller arm. Stryg din veninde over hånden. Giv et knus. Sig varme, kærlige ord. Eller giv en helt bevidst healing, hvor du holder hænderne forsigtigt på et sygt eller ømt sted, indtil det hjælper. Det healer alt sammen – og forandrer helt utroligt. Det GIVER – til både modtageren og giveren. Det er den usynlige kraft, der er mere virksom end meget, der er til at tage og føle på. Det ville være så godt, hvis vi tænkte lidt mere over bare at gøre det og ikke var generte overfor det eller så det som noget mystisk. At vi healede hinanden mere bevidst og dermed meget oftere. Vi ville få følelsen, at vi ikke bare er overladt til vores skæbne, men vi kan gøre noget for at hjælpe hinanden. At styre tingene til noget positivt og behageligt. Det giver ro, overblik og sikkerhed i livet. Glem alle tanker om, hvad healing er. Smid dem væk og så bare gør det! Kald det ikke healing, hvis det ord falder dig for brystet. Det er lige meget, hvad det kaldes, for det virker.

Fra bogen “Få dig et liv” – med undertitlen ‘lev det helt og lær dit barn det samme’. I bogen kan du læse mere om healing, visualisering og et ægte liv.

Healing – let og naturlig

Written by admin on . Posted in Healing

Hvem kan bruge healing?

Mange føler, at healing er et eller andet mystisk. For mig er healing fuldstændig naturlig. Men den er også en masse forskelligt. Jeg har fået healing, og jeg har givet healing. Det handler ikke om bare at klaske næverne på en anden persons krop eller tænke intenst på, at nu kommer en eller anden guddom nok og gør hele arbejdet, og så er dét healing. Healing er en fin og værdifuld ting, som hver især skal gøre helt på sin egen, mest ligefremme måde.Healing er det naturligste i denne verden og har intet med nogen som helst form for hexerei at gøre. I en del år har jeg gjort forsøg på at kigge ind i healingens inderste væsen. At danne mig et billede af, hvad det, der i virkeligheden er så enkelt, handler om. Det har jeg gjort ved at føle mig frem, ikke ved at tænke.

For mig er healing utrolig enkel og behøver ingen som helst forklaring. Det er berøring, det er kærlighed, det er at give og modtage. Børn kan også heale. Det er endda tit det, der virker allerstærkest. De har stor evne for at give på den måde, for de er nærmere naturligheden og ægtheden end voksne. Børn har godt af at lære at give denne form for hjælp til andre, hvis det ellers falder dem naturligt, og hvis de ønsker det.

Healing handler om noget så enkelt som varme hænder på en anden. Eller tæt på en anden. Et menneske eller et dyr. Medfølelse. At give en anden følelsen af, at jeg er der for dig. Jeg ønsker at hjælpe. Eller at formidle hjælp, hvor den end måtte komme fra. Og det er for mig at se totalt ligegyldigt hvor virkningen kommer fra, bare hjælpen og lindringen indfinder sig.

Det har været diskuteret alt for meget, om healingens virkning kom fra en speciel evne i healeren. Fra en kraft i det ydre rum. Eller fra den person, der blev healet, blot ved tanken om, at nu ville han blive rask. Altså gennem simpel visualisering, som absolut er virksom og en utrolig helbredelsesmetode, hvad man så end kalder den. Her skal imidlertid lige indskydes, at jeg også har set en del, der overhovedet ikke troede på nogen som helst virkning, hvor vedkommende efter healingen alligevel er blevet totalt befriet for den skavank, han oprindeligt kom til healeren med. Faktisk ikke uinteressant.

Modsat vil jeg sige, at det kan sikkert have nogen betydning i visse tilfælde, om vi tror på healingen eller ej. Det kan godt være, det er vigtigt for nogen at vide, hvad det er, der sker under healing. Det tror jeg bare aldrig, man kan give nogen fast formel for. Uanset hvad, er healing den naturligste helbredelsesform og beroligelsesmetode i verden. Vi kan alle bruge den – til hvad som helst. Og vi er her for at stå sammen og hjælpe hinanden, også på den måde.

Uddrag fra bogen ”Få dig et liv” af Irma Lauridsen