Om ‘Elskede Rosa’, ‘Slank på den lette måde’ og ‘Tænk dig til det hele …’

Written by Irma on . Posted in Boganmeldelser

Kære Irma Lauridsen

Jeg har nu læst 3 af dine bøger: Tænk dig til det hele, Elskede Rosa, Slank på den lette måde (læst i nævnte rækkefølge).

Den første og den sidste i rækken er gode håndbøger som kommer til brug i hverdagen. De har begge givet mig meget at tænke over – og jeg bruger mange af dine råd/vejledninger

Den midterste: Elskede Rosa…. Uha hvor den greb mig. Jeg kunne næsten ikke lægge den fra mig. Læste længe af gangen og skulle altid liiiiiige læse en sætning, et afsnit, en side osv mere før jeg ville lægge den. Og da jeg lukkede bogen til sidst efterlod den bare et tomrum. Ikke på grund af indholdet – for den var SUPER, men på grund af at den var slut! Lidt ligesom når en god ven går igen efter et hyggeligt besøg.

Så tak for dine bøger – tak for din skønne måde at skrive på.

venlig hilsen

Susanne, Aalborg