“UDEN AT VIDE DET” (Ungdomsbog)

Written by Irma on . Posted in Boganmeldelser

Bogen “Uden at vide det” er en lille sjælden perle, en uforudsigelig mystisk, men spændende og anderledes bog.  Som læser bliver man draget ind i den unge hovedperson Leos forvirrede, gådefulde verden. Hans mange forsøg på at finde ud af, hvor han er og hvorfor han er der lige der.

Man forstår hans søgen efter forældrene og dem han kender. Man mærker han stigende forvirring, hans frustration, håbløshed, vrede og følelsen af meningsløshed. Han kan ikke huske, hvordan han er endt, hvor han er. 

På en måde er det er ualmindelig spøgelseshistorie, fordi den er set gennem spøgelsets egne øjne, ligesom i filmen “Ghost” og filmen “Den 6.sans.” 

Bogen giver fuldkommen god mening og forløsning for læseren til sidst, hvor man følger Leo i den overraskende opklaring.

Hanna Schrøder