“Da jeg så dig” (roman)

Written by Irma on . Posted in Boganmeldelser

“Blændende godt skruet sammen. Fantastisk! Rystende. En helt anderledes kærlighedsroman – lige til at få kuldegysninger af. Fordi det her kan ske for enhver af os, når som helst, hvor som helst. Alle stjerner til den bog!” – N. Holst

“Virkelig virkelig spændende bog med gode, overraskende ‘twists’. Jeg havde svært ved at lægge bogen fra mig, da Irma’s levende måde at skrive på i den grad fængede mig. Ligesom jeg blev fænget af og kunne leve mig ind i hovedpersonen Anna’s oplevelser .. for det kunne vel også ske for mig? Ville ønske jeg havde ‘den første læsning ’tilgode’.”  – T. Weis

“Smuk smuk bog! Tusind tak for en dejlig læseoplevelse. Fyldt med kærlighed, smerte, sorg og LIV. Jeg er vild med slutningen. Tillykke! Den roman kan du være umådelig stolt af!” – A. Porup