Tænk dig til det hele. Visualisering – guide og ideer

Written by Irma on . Posted in Visualisering

Lær at bruge tankerne bevidst, og du vil se forbavsende resultater! Bogen giver, i et let sprog, helt konkrete visualiseringer til lindring af smerter, mod stress og afhængighed, til en slankere krop, skønhed, en lille ansigtsløftning, glæde, hvordan man tiltrækker en kæreste, søvnvisualiseringer, visualisering ved lammelser – og hvordan man snyder alderen.

Forfatteren fortæller hvordan hun selv fjernede en knude med visualisering. Der gives redskaber til, hvordan visualisering kan bedre – eller måske helt fjerne – alvorlige sygdomme, og bogen guider i flere visualiseringer mod kræft.

Samtidig fortælles hvordan farverne virker. Forord af læge Carsten Vagn-Hansen.

TaenkDigTilDetHeleForside_440x567pxTænk dig til det hele. Visualisering – guide og ideer
Irma Lauridsen
Forlaget Vanessa
ISBN 978-87-988541-5-9
144 sider, 149 kr.

Se den hos boghandleren

(Bogen er udkommet i 4. oplag)

Foredrag om visualisering kan bookes på post@irmalauridsen.dk.  Læs om foredraget ved at klikke på “Hør Irma”.

Se flere af mine bøger under “Bøger” og læs uddrag.