Voksenbøger

De fleste af bøgerne kan købes som e-bog eller lydbog hos alle net-boghandlere. Desuden kan de lånes hos eReolen.dk
Find flere bøger af Irma Lauridsen på bibliotek.dk ved at skrive Irma Lauridsen i søgefeltet.

Visualisering i farver

Det er ikke ligegyldigt, hvilke farver du omgiver dig med.
Visse farver kan påvirke dig, så du bliver mere glad, tryg, kreativ. Mens andre kan gøre dig irriteret, træt eller rastløs.
Farver kan bruges som støtte til at forandre mange ting, små som store.
Bogen viser, hvordan du kan opdage farvernes virkning og få dem til at arbejde for dig.
Du vil finde forslag til små, lette farvevisualiseringer. Og spændende beretninger om hvad den slags visualiseringer har udrettet.

179 sider, 169,- Forlaget Vanessa
Kan købes v. henvendelse til forlaget.
Findes også som lydbog og e-bog.Er du levende?

Er du levende?

”At leve er det mest sjældne i verden. De fleste eksisterer, ikke andet”, sagde Oscar Wilde.

Hvad vil det sige at være levende? Kan vi begrænse os selv i at leve fuldt ud?
Bogen handler om forskellen på LIV og eksistens – og hvordan vi kan finde frem til vores eget originale liv i stedet for at leve efter andres meninger.
Er du ikke tilfreds med det du opnår i livet? Trænger du til et løft, der giver mere mening?
Mange ønsker at opleve større glæde og mere nærvær. Men også turde stræbe efter deres mål og tro på, det er muligt at nå dem.
Bogen fortæller om, hvordan det kan gøres. Og også hvordan du kan stå af overfor det, folk flest tænker, siger, foretager sig, og forventer af dig, hvis du ønsker noget andet.
Og frem for alt hvordan du kan genfinde dit ægte jeg, så du bliver mere FRI og LEVENDE end nogensinde.

200 sider, kr. 169,- Forlaget Vanessa
Kan købes v. henvendelse til forlaget.
Findes også som lydbog og e-bog.


Tænk det – skab det

Vil du gerne være en vinder, fyldt med power, glæde og gå-på-mod? En, som tingene bare lykkes for? Er det ikke sådan for dig lige nu, så glæd dig. Du kan nemlig skabe det selv! Hvorfor er der visse mennesker, som hele tiden når deres mål og har heldet med sig? Hvad handler det om? At man selv kan styre sit liv mod det man ønsker – ved at tro på at det sker?

Ja, tankerne er starten.
Men der skal mere til, og bogen fortæller, hvad. Der er langt større kraft i os, end vi er klar over. Den skal bare vækkes og bruges bevidst. Bogen viser (med masser af cases) hvordan du kan gribe livet, skabe mere glæde, kærlighed og mening hver eneste dag. Hvordan du undgår at blive et masseprodukt, men i stedet kan finde ind til det autentiske menneske, du dybest set er.
Bogen findes som e-bog og lydbog. Kan købes på Saxo eller lånes på eReolen.


TaenkDigTilDetHeleForside_440x567px

Tænk dig til det hele, visualisering – guide og ideer

Tanker er med til at styre en masse processer i kroppen. Lærer man at bruge tanker og indre billeder bevidst, kan resultatet blive forbavsende. Bogen giver eksempler på konkrete visualiseringer og hvordan de virker. Der fortælles også om farvernes virkning. Visualiser en smukkere hud, en lille ansigtsløftning, en slankere krop, en dejlig kæreste, mere selvtillid og succes, slip af med stress eller dårlige vaner. Styrk organer og blodomløb.

Du kan påvirke skavanker og sygdomme positivt og i bedste fald fjerne dem fra kroppen. Mange har oplevet at kunne visualisere en alvorlig sygdom væk. Visualisering er let. Selv børn kan lære det. Det er bare at forestille sig det ønskede resultat. Nu som e-bog og lydbog.


 SlankPaaDenLetteMaade-1126-x-1535-px

Slank på den lette måde

Her er slankebogen for dig, der ikke orker at være på kur. Med bogens anvisninger kan du leve helt naturligt – og samtidig slanke dig! Og du vil opleve, at det holder. Bogens metode har vist sig at være forbløffende effektiv for både voksne og børn. At blive slank er lettere end du tror!
Findes som e-bog.


 TilfaeldigeKys_1200x1600px

Tilfældige kys (noveller)

Noveller om kærlighedens skrøbelighed og den nærhed, vi ikke kan holde fast. Om ømhed, sorg og glæde, der ikke altid kan finde vej. En bog om styrke og afmagt – og det skarpe hjørne hvor de to nogle gange mødes, så man ikke ved, om man skal le eller græde. Noveller der rører ved hjertet. Findes som lydbog og e-bog.


 FaaDigEtLiv_1200x1600

Få dig et liv. Lev det helt – og lær dit barn det samme

Lever vi i det hele taget? Eller nøjes vi med blot at eksistere? Bogen viser, at vi har mulighed for at opfylde vores inderste drømme. Hvordan vi kan lære at blive gladere, tro på os selv og klare mere af det, vi troede var umuligt. Hvordan vi kan opleve øjeblikket intenst, lære vores børn det samme og finde tilbage til et mere ægte liv med nærhed og indre ro. Forfatteren fortæller med både humor og alvor om livet med sine egne børn og om erfaringer til eftertanke. Findes som både lydbog og e-bog.


 De-andre-tager-altid-det-bedste_1200x1600px

De andre tager altid det bedste

En samling af små artikler, skrevet af Irma Lauridsen. Om tanker, oplevelser og livsfilosofi på den lette måde og med et glimt i øjet. Emnerne rækker vidt, lige fra den dagligdag vi alle kender med de sjove og mærkelige måder vi gebærder os på, til forfatterens egne oplevelser og tanker om livet. Det er humor og ironi – blandet med alvor. Til morskab, genklang, måske en lille tåre, og ikke mindst til eftertanke.


 KaereFremmede1024x768

Kære fremmede (roman)

Om kærligheden, når den er allersværest. Om at gå hele vejen – og betale prisen.

Hun møder ham en helt tilfældig aften – og de kan ikke slippe hinanden igen. Men de er begge gift, hun har et barn, han en kone, han har lovet aldrig at forlade. Findes som lydbog og e-bog.


 Det-roede-skrig-1200x1600px

Det røde skrig (roman)

Simone møder kunstneren Mark på en udstilling, og kort efter bliver Mark ven med både Simone og hendes mand, John. Hun oplever en voldsom besættelse af Mark, der slår benene totalt væk under hende. Trods dårlig samvittighed fortsætter hendes hemmelige møder med Mark, mens hun langsomt forandrer personlighed. Men Mark er ikke den, hun tror. Alligevel er hun parat til alt for ikke at miste ham, vel vidende, at hun styrer direkte mod en afgrund. Findes som e-bog og lydbog.


 Det-omvendte-liv_1200x1600px

Det omvendte liv (roman)

Om to unge, der lever i en sekt og ikke får lov at leve et naturligt, frit liv. Den dag de ønsker at forlade sekten ved de, det er umuligt, hvis de ikke samtidig skal miste hele familien og deres netværk. En rystende, hjerteskærende bog om noget, man næppe tror kan forekomme her i vores lille land. Men dem, der har oplevet det, kan fortælle samme slags beretninger, som bogen gør. Findes som e-bog.


 Plant-en-kerne-1200x1600px

Plant en kerne (Om at skabe eksotiske planter fra kerner)

Om glæden ved at se en plante gro – ud fra en kerne, man selv har plantet. Lette råd om at skabe planter af kerner fra appelsin, citron, mango, avocado og mange flere. Også som e-bog.
Kan stadig købes som fysisk bog via post@irmalauridsen.dk


Utro_1200x1600px

Utro (interviews)

Hvad er utroskab egentlig, og hvordan ser utroskaben ud indefra? Bogen består af nærgående interviews med mænd og kvinder, unge og ældre, der alle har været dybt involveret i utroskab. I alt femten stærke, rystende og provokerende beretninger, der giver stof til eftertanke – og måske nye måder at betragte utroskab på. Findes som e-bog og lydbog.


ElskedeRosa_CoverImage_1200x1600px

Elskede Rosa

En helt almindelig mandag forsvinder 14-årige Rosa sporløst. Eftersøgningen giver intet resultat, og Rosas far, Poul, begynder at opløses som menneske, mens moren bliver mere harmonisk end nogensinde. Er Rosa død eller levende?
En dag finder Poul Rosas dagbog. Og livet gemmer en grum overraskelse til dem alle.

Dette er historien om en fars kærlighed til sin datter, et naturbarn, der ikke kan tilpasse sig vort samfunds regler og normer. Men også historien om et ægteskab.
Findes som e-bog og lydbog. Kan købes på Saxo eller lånes på eReolen.


 IndIdetUkendte_1200x1600px

Ind i det ukendte (Interviews)

Bogen består af 22 beretninger. Blandt andet beretningen om forældrene, der mistede et barn og fik det tilbage i det næste barn. Barnet, der vidste alt i forvejen. Mennesker, som husker tidligere liv. Hver af fortællerne kommer til orde, kun afbrudt af få spørgsmål fra intervieweren. På den måde har læseren mulighed for frit at få sin egen oplevelse af de usædvanlige beretninger. Findes som e-bog og lydbog.


 InsideTheUnknown_1200x1600px

Inside the unknown (Interviews. Engelsk)
Via Amazon her:
https://www.amazon.com/Inside-Irma-Lauridsen-ebook/dp/BOO4AYDIRO